Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a RH ekskluzivno za Večernji list
Povratak na članak

BiH je domovina hrvatskog naroda, nećemo je se odreći i nećemo se odreći svojih prava

Šef HDZ-a RH je siguran da će hrvatski birači u BiH izreći svoje mišljenje

Komentari 11

HE
hercegovačkiponos
08:01 26.08.2014.

Vidi kritičara!!! Pa de vi uradite nešto kad znate i možete...

VL
HE
hercegovačkiponos
16:03 25.08.2014.

Tomislave, riječi ti se pozlatile! Zajedno ćemo naći izlazak iz ove agonije!

VL
H2
hercegovac - 2
14:18 26.08.2014.

Ništa novo nije rekao, no dobro je da se zanima za neravnopravan položaj Hrvatskog naroda u BiH do kojeg smo došli prekrajanjem Daytonskog sporazuma od strane Visokih predstavnika na štetu Hrvatskog naroda (njihovo tumačenj : disciplinirali Narod, jadno i pogubno)) potpomognuti ne mogu da ne kažem "izrodima i izdajicama svog roda" a sve u svom osobnom interesu.Rješenje je: vratiti Daytonski sporazum u izvorno potpisane oblike kako bi sve tri strane bile ravnopravne u daljnjim pregovorima, a oni koji su ga kršili udaljiti iz bilo kakvih pregovora za daljnje uređenje zemlje.

VL
ST
StrankaDemokratskihPromjena
19:24 26.08.2014.

eto novo vrijeme nove okolnosti srbi izgubili koljevku na kosovu a hrvati izgubili većinu svoje koljevke ................. riješenje je jednostavno drina je granica istoka i zapada

VL
JM
jezero-matica
16:08 25.08.2014.

Ovo me podsjeca na intervju gosp.Sanadera,koji je sve ucinio na razdoru BiH Hrvata! Tomo je bio i ostao Mesiceva"Desna Ruka"i glavni strateg!Znamo li tko je Mesic!Jesmo li zaboravili?Karamarko marginalizira sve,postene,pametne,sposobne i domoljubne(Prgomet,Stier,Maric itd.) a okruziva se podobnim i poslusnim Spijunskimim strukturama! Gdje je "jedan clan,jedan glas"! Obecanje ludom radovanje!"Vuk mjenja dlaku cud nikako"!

VL
KO
kozaribok1
08:02 26.08.2014.

Samo nam ova karikatura od karamarka treba. Imamo malo bosanaca u RH koji iskoristavaju drzavu

VL
ZE
Zepcanac
20:14 25.08.2014.

Tosu price za dijecu., lazi I samo lazi. Bijosi pasi se pokazao koliko se boris za prava katolikoa iz BiH. A ne hrvata, hrvat je hrvat kjoi je roden u Hrvackoj a ne lazi o kpojima ti ludace govoris. Ti ako dodes na vlast b iti ce jos gore nego sto je sad, jer si iza sebe sve metnuo pod tepih kao I svi drugi. FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

VL
RO
rosa
04:14 26.08.2014.

Umišljeni Karamarko koji kao papagaj mjesecima ponavlja komunisti, jugonostalgičari, partizani, Tito, a sada odjednom rješavao bih probleme i izvan granice Hrvarske. Sačuvaj Bože bilo koga od Karamarkove pomoći.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.