Zvizdić-Bodonyi

BiH je snažno posvećena europskom putu

Zvizdić-Bodonyi
Agencija
14.01.2016.
u 15:43

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić razgovarao je danas s veleposlanicom Republike Francuske u BiH Claire Bodonyi o kandidaturi Bosne i Hercegovine za status BiH u Europskoj uniji i o aktivnostima u vezi s organiziranjem Europskog olimpijskog festivala mladih 2019. godine čiji je BiH domaćin.

Predsjedatelj Zvizdić je rekao da je Vijeće ministara BiH snažno posvećeno putu ka EU integracijama i da je primarni cilj Bosne i Hercegovine aplikacija za članstvo u Europskoj uniji.

On je upoznao veleposlanicu s realizacijom ciljeva koje je do sada ispunila BiH i rekao da će BiH kontinuirano raditi na poboljšanju cjelokupnog ambijenta, jačanjem ekonomskih aspekata i sigurnosti i nastaviti širenje pozitivnog trenda u svim sferama društva.

Razgovarali su i o aktivnostima na organiziranju Europskog olimpijskog festivala mladih 2019. godine.

Veleposlanica Bodonyi je rekla da je francuska vlada spremna da pruži stručnu pomoć i podršku za takmičenje koje će biti održano u organizaciji Europskog olimpijskog komiteta, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?