Susret Zvizdić – turski veleposlanik Erginay:

BiH podržava Tursku u borbi protiv terorizma

susret
29.06.2016.
u 16:48

Povodom terorističkih napada koji su se dogodili sinoć na istanbulskom aerodromu Kemal Ataturk u kojem je ubijeno najmanje 40 osoba, a više od 150 ranjeno, predsjedatelj Vijeća ministara BiH dr. Denis Zvizdić sastao se danas s veleposlanikom Republike Turske u BiH Cihadom Erginayom.

Predsjedatelj Zvizdić je rekao da Vijeće ministara BiH i svi građani Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuju ovaj teroristički čin i da su u ovim trenucima zajedno sa turskim narodom.

Veleposlanik Erginay se zahvalio predsjedatelju Zvizdiću, Vijeću ministara BiH i građanima na porukama solidarnosti koje od sinoć pristižu i istaknuo da je to najbolji način za borbu protiv terorizma. Predsjedatelj Zvizdić je rekao da će Vijeće ministara BiH podržati i pomoći Vladi Republike Turske u borbi protiv pošasti terorizma koja predstavlja prijetnu globalnom miru.

”Radit ćemo na suzbijanju svih oblika terorizma i donosit ćemo strategije koje će nam pomagati na tom putu. Moramo biti ujedinjeni kako bi porazili one koji ne žele mir i koji nam stoje na tom putu.” rekao je tijekom susreta predsjedatelj Zvizdić.

Predsjedatelj Zvizdić je zamolio veleposlanika Erginaya da u ime Vijeća ministara BiH i u njegovo ime prenese izraze iskrenog saučešća obiteljima poginulih, a brz oporavak ranjenim građanima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?