Zvizdić - Hellbach:

Bilateralna suradnja Njemačke i BiH dobra

Zvizdić - Hellbach:
19.07.2016.
u 17:56

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić primio je danas u oproštajnu posjetu veleposlanika SR Njemačke u BiH Christiana Hellbacha i zahvalio mu se na profesionalnoj i prijateljskoj suradnji tijekom boravka u BiH. 

Zvizdić i Hellbach su se suglasili da je bilateralna suradnja Njemačke i Bosne i Hercegovine dobra i da će se nastaviti unapređivati i u idućem razdoblju.

Zvizdić je istaknuo značaj odlučne podrške i angažmana Vlade SR Njemačke na čelu s kancelarkom Angelom Merkel u procesu približavanja Bosne i Hercegovine Europskoj uniji, kao i pokretanje njemačko-britanske inicijative.

Hellbach je rekao da će Njemačka nastaviti da daje podršku procesima europskih integracija BiH  i podržao napore koje čini Vijeće ministara BiH na čelu s predsjedateljem Zvizdićem.

Predsjedatelji Vijeća ministara BiH je rekao da je za BiH od velike važnosti da može računati na dalju podršku SR Njemačke u provedbi potrebnih socijalnih i ekonomskih reformi u skladu s reformskom agendom.

Zvizdić se zahvalio Hellbachu na podršci i na prijateljskom i profesionalnom odnosu prema BiH i poželio mu dobar poslovni uspjeh u idućem razdoblju, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?