Od kriminalca do milijunaša:

Bio je najzgodniji zatvorenik, a pogledajte kako danas uživa...

Od kriminalca do milijunaša:
02.01.2017.
u 20:52

Budućnost nekoć najzgodnijeg američkog zatvorenika izgleda jako dobra, posebice nakon 2016. godine koja mu je doslovce preokrenula život, piše Daily Mail.  

Nakon manje od godinu dana od izlaska iz zatvora, Jeremy Meeks je ponosno pokazao svoj novi život dok je pozirao ispred božićnog drvca sa svojom obitelji, nakon čega je proslavio osmu godišnjicu braka i uplovio u Novu godinu. 

- Kroz sito i rešeto - napisao je ispod jedne fotografije njega i supruge kojoj poziraju ispred vinograda.   

Meeks je u zatvoru završio 2014. godine zbog posjedovanja oružja bez dozvole. Nakon što je policija objavila njegovu zatvorsku fotografiju, žene diljem svijeta 'poludjele' su za njima te je ponosni vlasnik titule najseksepilnijeg zatvorenika na svijetu. Ovu veliku popularnost odmah su uočile modne agencije i nudile Meeksu ugovore još dok je bio u zatvoru. 

foto: Instagram

Sada ima uspješnu karijeru modela i doslovno je preko noći od kriminalca postao milijunaš.

Danas 32-godišnji Jeremy otac je dvojice sinova, živi u ogromnoj vili i vozi automobil Maserati vrijedan preko milijun kuna.

foto: Instagram
foto: Instagram

Na svom Instagram profilu ima preko 600 tisuća sljedbenika gdje svakodnevno objavljuje fotografije svog isklesanog tijela prepunog tetovaža koje mu je donijelo sve što danas ima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije