Intervju: Božo Ljubić
Povratak na članak

Bitka za fotelje ne smije biti iznad HNS-a

Ako se HDZ 1990. odluči za blok izvan HNS-a, Ljubić u tome neće sudjelovati

Komentari 3

BR
brodarevac
09:35 14.01.2014.

zar niko neće da shvati da su gospodari naroda Čović Dodik Lagumdžija ... riješili da sve ostane kako je, jer jedino tako mogu završiti svoje hacijende, rijeke izmještati, davati milione "puncu" "sinu" ... da bi mogli normalno da žive. Čović je uzurpirao HNS Ljubića kupio i sad misli da pričom o narodnoj slozi ostane na konju (ili ti narodu). Izbacite pljačkaše iz svojih redova glasajte za poštenje ljude ove godine, Raguž nije do grla u lažima optužbama nekretninama kao što su to ostali.

VL
1H
1hrvatska2
12:35 13.01.2014.

Covijek dobro govori.Hrvati samo maksimalnom slogom kroz HNS mogu do svog cilja.Ako neznaju svoj cilj neka pitaju narod i Crkvu!"kako hodimo moramo se oslobadjati svojih tereta(grijeha)da nas ne utope". "Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen".

VL
NO
novabila
13:18 13.01.2014.

Hvala Bogu da ima neko normalan u ovoj devedesetki i ima petlju reči svoje mišljenje za razliku od Raguža koji uopče nevlada strankom.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.