OBITELJSKI PROBLEMI

`Bivša mog sina mi ne da da vidim unuku jer sam `star``

19.05.2019.
u 20:45

Sin je pristao ostati kući s djetetom, ali veza između njega i njegove partnerice se raspala. Majka 4- godišnje djevojčice odlučuje kada otac može vidjeti dijete.

Kada se par rastane, pogotovo ako imaju dijete, ta situacija može biti teška i za bake i djedove. 

Jedan se djed požalio poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun, kako bivša supruga njegova sina brani da dovodi djevojčicu kod njega u posjet jer tvrdi "kako to nije primjereno da malena djevojčica bude sa starim muškarcem. "

Nesretan djed ima 58 godina, rastavljen, no s bivšom suprugom je u dobrim odnosima. Njegov sin i bivša partnerica su u ranim tridesetima.

Sin je pristao ostati kući s djetetom, ali veza između njega i njegove partnerice se raspala. Majka 4- godišnje djevojčice odlučuje kada otac može vidjeti dijete.

Tvrdi kako je tražila da s djevojčicom ide kod njegove majke, odnosno bake djevojčice, a sada majka više ne dozvoljava da dolaze u posjet djedu.

Deidre je djedu pojasnila kako majka djevojčice ne misli na potrebe djeteta već samo na svoje, stoga bi otac djevojčice trebao ukazati na to. Navela je i kako njegov sin i bivša supruga moraju pravnim putem dobiti određeno vrijeme viđanja djeteta s obzirom da su se razišli. Predložila je 58- godišnjem muškarcu i da kontaktira bivšu suprugu svog sina i pojasni joj koliko mu djevojčica nedostaje i koliko voli svoju unuku i uvjeri je da će s njim biti sigurna.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije