zabava osigurana

BLIDINJE ZIMA FEST: BLIDINJE I OVE GODINE SREDIŠTE NAJBOLJE ZABAVE ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

22.11.2021.
u 14:56

Zimska priča na Blidinju je po mnogočemu posebna. Beskrajna snježna bijelina, dah koji se ledi, ali i toplina vatre, kuhanog vina, kao i prijateljstva, zabave i smijeha, urezali su se u srca svima koji su doživjeli Blidinje zimi.

Blidinje će i ove godine biti središte najbolje zabave za novogodišnje praznike, održati će se najveći trodnevni zimski party, Blidinje Zima Fest. Festival se održava u velikom šatorskom objektu pored skijališta u Parku prirode Blidinje s bogato uređenim interijerom, osiguranim grijanjem te vrhunskom produkcijom i ugostiteljskom ponudom.

Festival će službeno započeti 30. prosinca i trajati će do 1. siječnja, a posjetitelji će imati prigodu uživati u izvedbama regionalnih zvijezda. Prvu večer posjetitelje će zabavljati Saša Matić te DJ. Drugi dan Festivala, na doček Nove 2020.godine, nastupiti će DJ te Neno Murić, dok će treće večeri posjetitelje zabavljati Amadeus band i DJ.

Ne sumnjamo da će festival i ove godine nadmašiti očekivanja, stoga ne propustite vrhunsku zabavu i zimski ugođaj. Osigurajte svoje mjesto, rezervacije stolova i prodaja ulaznica kreću 1.12.2021.godine. Vidimo se i ove godine na Blidinju!

 

Pogledajte atmosferu s Blidinje Zima Festa prošlih godina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?