NAJPOZNATIJA BEBA S ESTRADE

Bloom slavi prvih mjesec dana! Mama Maja dirljivom objavom raznježila pratitelje

17.04.2021.
u 13:15
Mjesec dana posebne sreće u životu pjevačice Maje Šuput (41) i njenog supruga Nenada Tatarinova (37) otkako je pristigao maleni Bloom posebno je obilježeno na njezinom Instagramu. U objavi koja je u nepunih sat vremena prikupila više od 17 tisuća lajkova, Maja je čestitala sinčiću njegovih prvih 30 dana.
 
 
- Mjesec dana danas. Jutarnje maženje je u tijeku - napisala je Maja ispod niza fotografija malenog dječaka koji je raznježio njezine pratitelje. Među njima je opet došla do izražaja rasprava o tome nalikuje li maleni više na mamu ili tatu, ali to ćemo zasigurno tek moći znati kada Bloom poraste. - Bloom zaslužuje fakat svoj instač - ustvrdio je jedan pratitelj. Prije nekoliko dana objavila je i prvu fotografiju iz šetnje sa sinom u kojoj je maja bila ležerno obučena, a nova snimka otkrila je i kako Maja tepa sinu zanimljivim nadimkom. | Autor : Instagram Foto: Instagram Pjevačica je objavila niz snimki iz svog doma na kojima se moglo vidjeti kako Nenad sastavlja sjedalice za sinčića, a u jednoj od njih Maja kaže:
"Gospodin Bloomingdales, što vi kažete na ovo? Tata je danas jako brz s novim gadgetom za našeg Blooma". Inače, Bloomingdales je američki lanac luksuznih robnih kuća. Poznato je da Maja voli modne brendove pa je tako i torba za pelene koju je nosila na fotografiji iz šetnje marke Gucci i cijena joj iznosi 7644 kuna. Maja se pohvalila kako je Bloom već dobio puno personaliziranih poklona poput dekice sa svojim imenom, a među darovima se tako našao i srebrni češalj luksuznog brenda Tiffany&Co čija je cijena 1600 kuna.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije