Putem video linka

Borjana Krišto na prvom godišnjem redovnom zasjedanju PSVE

25.01.2021.
u 14:55

Predsjedateljica Zastupničkog doma PS BiH i članica Izaslanstva PS BiH u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe (PSVE) Borjana Krišto putem video linka sudjeluje u radu prvog godišnjeg redovnog zasjedanja PSVE koje se održava od 25. do 28. siječnja 2021. godine.
Tijekom zasjedanja parlamentarci raspravljaju o etičkim, pravnim i praktičnim pitanjima vezanim za cijepivo protiv COVID – 19, kao i o diskriminaciji nad osobama sa kroničnim i drugim bolestima.
Drugog dana zasjedanja predviđen je izbor predjsednika i potpredsjednika  PSVE, verifikacija imenovanja članova odbora PSVE, kao i izbor glavnog tajnika Parlamentarne skupštine Vijeća Europe, zamjenika glavne tajnice Vijeća Europe te izbor sudaca u Europskom sudu za ljudska prava iz Grčke i Švicarske.

Zimsko zasjedanje PSVE, prvo nakon izbijanja pandemije koronavirusa, održava se u hibrinom obliku, odnosno jedan broj parlamentaraca fizički nazoči zasjedanju, dok većina članova PSVE, uključujući i članove Izaslanstva PS BiH, ima mogućnost da u radu sjednica sudjeluje putem video linka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije