Optuženi za terorizam poručio

Bosnić želi imati još 20 djece

privođenje
03.01.2016.
u 10:38

Adil Lozo, odvjetnik Bilala Bosnića, neformalnog vođe vehabija, kojem je Sud BiH prije mjesec izrekao prvostupanjsku presudu od sedam godina zatvora zbog terorizma, najavio je ulaganje žalbe na ovu presudu. Lozo je rekao da bi o žalbi moglo odlučivati Apelaciono odjeljenje Suda BiH, a zatim i Ustavni sud BiH.

- Ništa ovdje još nije gotovo. Ovo je tek prvostupanjska presuda. U pripremi je obimna žalba - rekao nam je Lozo.

Prema njegovim riječima, Bosnić se nalazi u pritvorskoj jedinici Suda BiH, ali su mu zabranjene posjete. Može ga posjećivati samo zakonita supruga i dvoje punoljetne djece. No, poznato je da on ima četiri žene i 18 djece. 

- Ove tri supruge nisu u mogućnosti ni da ga vide, kao ni ostala djeca – kaže nam Lozo.

Neslužbeno saznajemo da je Bosnić jednom od prijatelja koji su ga nedavno posjetili u pritvoru kazao da vjeruje da će uskoro biti na slobodi i da ne planira da se zaustavi na širenju potomstva. Iako ima već 18 djece, Bosnić je poručio da će “napraviti još 20 djece” kako bi njegova zajednica bila što veća i brojnija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?