Kriza u BiH doseže vrhunac
Povratak na članak

Bošnjačke stranke traže državicu kao i Srbi - u kojoj nema mjesta Hrvatima

Komentari 2

NO
normalan95
11:42 06.04.2018.

Ono " bošnjaci traže svoju državicu"- je veoma opasna, notorna laž. Građani, pa i Bošnjaci samo traže svoju hiljadugodišnju državu, da u njoj komotno žive, rade i uzgajaju svoje porodice - zajedno sa svojim komšijama i susjedima. E, sad što se fašistima, sa sve tri strane to nikako nesviđa, baš nas briga. Eto im lijepe Europe, Evrope, pa neka nas koji hoćemo i volimo svoju zemlju, koju nismo ni harali ni poharali i zgrnuli milione i milijarde, ostave da popravimo ovo što ste vi, fašisti kontaminirali!

VL
NO
normalan95
11:33 06.04.2018.

Treba se samo osvrnuti na činjenicu da je u popisu 1991 god bilo preko 800000 građana, koji su se izjsnili kao Hrvati. Kasnije je HDZ uradio da se taj broj smanji na više od polovine. Znači da HDZ-u ne odgovara popis 91, zaštto? To je pravo pitanje. Naravno, da im je građanska, antifašistička opcija kost u grlu. Ovako politikom malo sa Dodikom, Beogradom, pa onda sa Zagrebom cilj da se nikako neda pravim građanima BiH, koji imaju samo jednu domovinu i samo jedan pasoš, da prežive UZP i terorizam koji iz njega proističe. Zapravo voda se nabacuje na turbine Velike Srbije. Ratom izgubljeno bi se satanizacijom gdje se to god moglo / u ptanju su uglavnom laži/ građanskog i bošnjačkog bloka u BiH stvoriti privid o islamizaciji, terorizmu. U BiH niko, baš niko, iz građanskog, pa i bošnjačkog naroda, nije presuđen za UZP i terorizam, pa i genocid. Čoviću, poglavniče logora MostarŠta to govori o tebi i tvojim sljedbenicima?

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.