U širokobriješkoj Gimnaziji

Božo Skoko održao predavanje Put u Europu

22.04.2022.
u 09:04

Božo Skoko govorio je između ostalog kako život u Bosni i Hercegovini donosi određene prednosti i perspektive kojih često nismo svjesni

U prostorijama Gimnazije fra Dominika Mandića u Širokom Brijegu zanimljivo i poučno predavanje održao je prof. dr. sc. Božo Skoko, profesor sa Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Tema je bila Put u Europu, a organizirana je u suradnji s udrugom KUM Proložac iz Republike Hrvatske uz podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske. 

Božo Skoko govorio je između ostalog kako život u Bosni i Hercegovini donosi određene prednosti i perspektive kojih često nismo svjesni. Također, govorio je o prednostima koje je Republika Hrvatska ostvarila ulaskom u Europsku uniju te o tome što bi europska perspektiva mogla donijeti Bosni i Hercegovini uz konačnu poruku, kako je Bosni i Hercegovini uz određene preduvjete, mjesto u Europskoj uniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?