radi tri posla

Bračni par iznenadio samohranu majku s porukom na računu: Nisam mogla vjerovati

03.08.2018.
u 21:45

Par je u restoran u kojem su se vjenčali proslavio sedmu godišnjicu braka, a raznježila ih je priča konobarice koja sama odgaja troje djece

Samohrana majka Anna Hofstetter ugodno se iznenadila kada je vidjela koliku joj je napojnicu ostavio jedan bračni par u restoranu Hotela Nashville u američkoj saveznoj državi Indiani gdje ova 30-godišnjakinja radi kao konobarica. 

Dogodilo ser to 21. srpnja kada je neimenovani par došao proslaviti sedmu godišnjicu braka u hotel u kojem su se vjenčali.

Anna im se požalila kako je samohrana majka troje djece te da radi tri posla kako bi im mogla priuštiti sve što im je potrebno, a njezina priča očito je raznježila bračni par koji joj je nakon toga odlučio ostaviti velikodušnu napojnicu.

Na račun od 32,40 dolara ostavili su napojnicu od 1000 dolara uz poruku "Dajte nešto djeci".

 

 

Anna nije mogla vjerovati kada je pogledala račun.

– Rekla sam im da nemaju pojma koliko mi to znači – ispričala je ona.

No, umjesto da novac potroši na svoju djecu, majka ga je odlučila proslijediti onima kojima je potrebniji.

Novac je donirala za gradnju skate parka u gradu u kojem živi sa svojom djecom kako bi mladi imali prostor na kojem će se zabavljati.

– To je za moju djecu, ali i za svu drugu djecu iz zajednice. Ovaj novac je namijenjen nečemu značajnom – ispričala je ona za lokalnu televiziju. Za gradnju parka dosad je sakupljeno 25.000 dolara, a potreban im je iznos od 100.000 kako bi projekt uspjeli dovršiti. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?