strašno

Britanka (21) poginula u želji da napravi selfie uz izlazak sunca!

13.01.2020.
u 17:30

Djevojka je bila na slavlju u Sydneyju prije nego što je odlučila otići na liticu Diamond Bay s prijateljima gledati izlazak sunca. Htjela je zabilježiti sve fotografijom, ali pala je s litice visoke 30 metara i umrla.

Madalyn Davis (21) iz Lincolna u Engleskoj preselila se u Australiju u želji da započne novi život. Otišla je na jedno slavlje u Vaucluseu u subotu navečer, a oko 6 i 30 sati odlučila je s još sedam prijatelja otići na popularnu liticu Diamond Bay da gledaju izlazak sunca, prenosi Mirror.co.uk.

Popeli su se i preskočili ogradu kako bi sjedili na rubu ovog mjesta popularnog za fotografiranje. Nesretna djevojka htjela je napraviti selfie, ali poskliznula se i pala s litice. Gubi joj se svaki trag, a njezina obitelj zabrinula se jer im se nije javljala, pa su pomoć potražili na internetu objavom: "Je li netko vidio Maddie? Ne možemo nikako kontaktirati s njom od kada je otišla sinoć van."

Ubrzo tog jutra jedan član obitelji potvrdio je da mladog modela više nema. Madalyn opisuju kao prekrasnu izvana i iznutra i slobodnog duha. Jedna osoba napisala je: "Ne znam kako se nositi s ovim, Maddie. Zadnji put smo se vidjeli prije tri godine, a sada te više nema."

Druga osoba kaže: "Nikada, ali baš nikada neću zaboraviti vrijeme koje smo proveli zajedno. Uvijek ćeš mi nedostajati, anđele."

"Zadovoljstvo je bilo poznavati te Maddie, bila si prekrasna izvana i iznutra", objava je treće osobe.

Madalyn je mjesec dana prije smrti rekla prijateljima kako se provodi kao nikada do sada i kako nema namjeru vratiti se u Britaniju. Na jednoj slici s Tajlanda u studenome napisala je: "Ne mogu vjerovati da već mjesec dana putujem! Nisam se okrenula prošlosti ni jednom, iako mi nedostaje stari posao. Jako sam uzbuđena zbog svoje budućnosti!"

Spasioci su pretražili sve vode i okoliš, a njezino tijelo pronađeno je u 10 i 30 sati, u subotu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?