Velike gužve

Čak 4 tisuće gospodarstvenika i radnika iz BiH otišlo se cijepiti u Srbiju

cijepljenje srbija
27.03.2021.
u 12:07

U Belexpo centru u Beogradu danas je započelo cijepljenje u okviru projekta Privredne komore Srbije koja je osigurala 10.000 cjepiva za gospodarstvenike s područja regije, a u projekt je uključena i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine.
Cijepljenje u Beogradu vrši se danas i u nedjelju, a iz Vanjskotrgovinske komore BiH naglasili su kako se pozivu iz Srbije odazvalo više od 4.000 gospodarstvenika iz Bosne i Hercegovine među kojima su vlasnici i zaposlenici tvrtki.

"VTK BiH zahvaljuje Privrednoj komori Srbije i Vladi Republike Srbije na iskazanoj solidarnosti i omogućenom zajedničkom cijepljenju gospodarstvenika iz Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Albanije i Crne Gore, a koja dokazuje i pokazuje da je ekonomija ta koja nas i dalje spaja. Budući da će pored 4.000 bh. gospodarstvenika veliki broj njih biti i iz ostalih zemalja regije, Komora upućuje veliku zahvalnost i svim akterima uključenim u uspješnu relizaciju ove aktivnosti", navodi se na stranici Vanjskotrgovinske komore.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?