POKREĆE SE INICIJATIVA

Čapljina dobiva Trg generala Slobodana Praljka?

30.11.2017.
u 19:45

''Mjerodavnim institucijama općine Čapljine uputiti ćemo prijedlog o preimenovanju Trga hrvatske slobode u Trg Slobodana Praljka'', poručili su danas iz čapljinske udruge mladih sela Dračevo ''Hercegovac'', prenosi Bljesak.info.

Kako ističu, "imena svih žrtava iz prošlih ratova, uključujući i Domovinski rat, se mogu poistovjetiti sa žrtvom generala Slobodana Praljka... Svi oni su položili živote za istinu, pravdu, i slobodu hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini"

"Rodna Čapljina mu se time barem simbolično može odužiti, da generacijama koje dolaze ostavi vječni spomen na istinskog heroja", ističu iz ove udruge.
 

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brodarevac
08:09 01.12.2017.

Bilo bi bolje Trg žrtava Slobodana Praljka sramota ratni zločinac koji je uradio ono što su mu utvrdili u presudi se slavi. Kad ćete prihvatiti istinu da su svi šestorica bili zločinci, pa to je prihavtila i Kolinda ali joj je samo žao što su i Tuđmana sa njima povezali. Imate li dvije čiste.....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?