zbor HSP-a

Čapljinske pravaše vodi Niko Dragičević

04.03.2018.
u 21:59

Za predsjednika Podružnice Čapljina izabran je Niko Dragičević, a za dopredsjednike Denis Prnjić i Jure Grgić te tajnik Stojan Krešić

U subotu 3. ožujka 2018. godine u hotelu Mogorjelo u Čapljini održan je Zbor Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine Podružnica Čapljina. Zbor je otvoren himnom hrvatskog naroda te minutom šutnje za sve poginule za Domovinu te umrle pripadnike HSP BiH među kojima je i Ilija Primorac, dužnosnik HSP BiH, koji nas je nedavno napustio, priopćeno je iz HSP-a. 

Za predsjednika Podružnice Čapljina izabran je Niko Dragičević, a za dopredsjednike Denis Prnjić i Jure Grgić te tajnik Stojan Krešić. Na Zboru su izabrani i članovi Izvršnog odbora Miro Dalmatin, Mijo Jozić, Nikica Ivanković, Anto Miloš, Alojz Stjepić, Drago Jorgić, Miro Krišto. Također izabran je i Nadzorni odbor HSP BiH Podružnica Čapljina koji čine Jozo Marić, Leon Lukić i Jozo Brajković.

Novoizabrani predsjednik Podružnice Čapljina HSP BiH Niko Dragičević zahvalio se na ukazanom povjerenju i izboru te najavio sljedeće aktivnosti u Podružnici Čapljina i istakao da samo zajedničkim naporom svih članova može očekivati kvalitetan rezultat. Dopredsjednik HSP BiH Lazo Rajič čestitao je izabranim na čelu s predsjednikom Nikom Dragičevićem te izvijestio Zbor o aktivnostima oko ustroja HSP BiH u HNŽ-u te najavio sljedeće korake.

Zboru je pozdravio i predsjednik Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine Stanko Primorac koji je zaželio uspješan rad novoizabranom vodstvu Podružnice Čapljina HSP BiH, osvrnuo se na aktualnu političku situaciju u BiH i istakao potporu HSP BiH zajedništvu hrvatskih stranaka okupljenih oko HNS-a osobito na izmjenama Izbornog zakona po presudama Ustavnog suda. Zbor je završen pjevanjem pravaške Himne, priopćeno je iz HSP-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije