Parlament BiH

Čavara na konferenciji u povodu druge godine SSP-a

07.06.2017.
u 13:30

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara sudjelovao je danas na konferenciji "Otvorena pitanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju - Dvije godine od stupanja na snagu SSP-a", koja je održana u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Tom prigodom istaknuto je kako SSP za Bosnu i Hercegovinu i sve njezine stanovnike znači ostvarivanje napretka, veću sigurnost, vladavinu prava, jake institucije i ekonomski napredak Bosne i Hercegovine.

S konferencija je poslana poruka da koliko god bili neorganizirani s međusobnim nepovjerenjem, naš europski put vidno usporavamo, a drugog puta sigurno nemamo bez obzira na sva iskušenja koja nas čekaju.

Na konferenciji su sudjelovali nositelji funkcija na svim razinama vlasti u BiH, zastupnici Europskog parlamenta koji su funkcijama vezani za BiH, predstavnici Europske komisije, OESS-a i drugi, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije