15. obljetnica Udruženja poslodavaca

Čavara: Poslodavci su značajan faktor u stvaranju ambijenta u Federaciji BiH

Marinko Čavara
11.04.2017.
u 16:41

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je danas svečanoj skupštini u povodu obilježavanja 15. obljetnice Udruženja poslodavaca BiH.

Nakon uvodnog pozdrava Marinka Gilje, predsjednika Skupštine Udruženja poslodavaca Federacije BiH nazočnima se obratio predsjednik Upravnog odbora Udruženja poslodavaca F BiH Adnan Smailbegović te istaknuo da je Udruženje poslodavaca Federacije BiH prepoznato kao značajan faktor u društvu i u aktivnostima reformi gospodarstva, te podsjetio da teret reforme ne smije pasti isključivo na leđa poslodavaca i zaposlenih.

U svom obraćanju Predsjednik Federacije BiH je kazao da je trebalo hrabrosti i sposobnosti da svaki poslodavac opstane na tržištu. „Ja vam se kao predsjednik Federacije BiH još jednom iskreno zahvaljujem jer ste vi nositelji onog što nam je najvažnije, a to je mogućnost da mnogi radnici zarade za budućnost.

Ova obljetnica pokazuje da su poslodavci značajan faktor u stvaranju ambijenta u Federaciji BiH, te pomažu da nađemo optimum između fiskalnih nameta i izvršavanja obveza prema državi. Vjerujem da će naredne godine biti uspješnije i da ćemo bolje i više surađivati. Naš put je europski put i na tom putu trebamo izvršavati i teške obveze.“ poručio je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH. 

Udruženje poslodavaca Federacije BiH danas broji više od 20 tisuća članica, organiziranih u više od 20 grupacija po osnovu djelatnosti i regionalne pripadnosti, te okuplja poslodavce koji svaki mjesec isplaćuju 130 tisuća plaća. Svečana skupština završena je dodjelom zahvalnica i povelja za nemjerljiv doprinos Udruzi koja je na svom početku djelovanja brojala 40 subjekata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?