Predsjednik FBiH

Čavara primio u posjet novoimenovane veleposlanike BiH i generalnog konzula BiH

čavara i veleposlanici
21.10.2015.
u 14:30

Predsjednik FBiH Marinko Čavara primio je u posjet novoimenovane veleposlanike BiH: Predraga Grgića, veleposlanika pri Vijeću Europe, Milu Vasića, veleposlanika u Rumunjskoj, Radomira Bogdanovića, veleposlanika u Republici Bugarskoj, Duška Stojanovića, veleposlanika u Arapskoj Republici Egipat i Begana Muhića, generalnog konzula u Republici Turskoj.

Veleposlanici i generalni konzul zahvalili su se predsjedniku FBiH na prijemu, te prezentirali na koje su veleposlaničke pozicije raspodijeljeni. Istaknuli su da će, za vrijeme trajanja mandata, nastojati poboljšati suradnju zemalja u koje su raspoređeni s BiH, te da očekuju potporu dužnosnika naše zemlje.

Predsjednik FBiH čestitao je veleposlanicima i generalnom konzulu na imenovanju, poželio uspješan rad, te izrazio spremnost za suradnju, s ciljem stvaranja pozitivne slike o FBiH i BiH i unapređenja dobrih ekonomskih odnosa s drugim zemljama, čime bi se pridonijelo stabilizaciji  općeg stanja u FBiH i BiH, u interesu svih naroda i građana FBiH i BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?