čestitao kubran-bajram

Čavara: Zajedništvo nam je svima prijeko potrebno

30.07.2020.
u 11:54

U povodu islamskog blagdana Kurban-bajrama predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je prigodnu čestitku svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.

- Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban-bajram, sa željom da vam blagdanski dani budu ispunjeni radošću, mirom i blagostanjem.

Kurban-bajram je blagdan žrtve i solidarnosti, te šalje poruke zajedništva, nade i vjere u bolju budućnost, što je svima nama prijeko potrebno u ovim posebnim uvjetima pandemije, ali i u svim drugim nepredvidivim životnim iskustvima i izazovima.

U tom duhu, neka ovaj najveći islamski blagdan bude poticaj svima nama da, poštujući vjerska opredjeljenja i univerzalne vrijednosti, doprinesemo jačanju tolerancije, međusobnog poštovanja, razumijevanja i brige za bližnje, nemoćne i siromašne. Jer, to je jedini put opstanka i suživota u društvu u kojem živimo.

Sretan Kurban-bajram!", stoji u čestitki predsjednika FBiH Marinka Čavare.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?