tribina PDP-a

Čavić: Banja Luci trebaju nova radna mjesta

Dragan Čavić
03.09.2016.
u 19:36

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić poručio je na tribini PDP-a koja je održana u naselju Borik da je kreiranje novih radnih mjesta i očuvanje postojećih najveći prioritet gradonačelnika i gradske uprave poslije 2. listopada. 

- Ono što mi moramo uraditi, jeste rasterećenje investitora od parafiskalnih nameta i stvaranje ambijenta za investitore. Zar je normalno da naša susjedna općina Kotor Varoš to može uraditi, a da Banja Luka to nije u stanju? Za mene to nije normalno i borit ću se da i Banja Luka bude mjesto gdje ljudi dolaze da otvaraju tvrtke i zapošljavaju - rekao je Čavić.

Čavić je istaknuo da je uvjeren u pobjedu na predstojećim lokalnim izborima, jer zastupa stavove većine građana Banja Luke koji žele da mladi ostaju u Banja Luci, da imaju uvjete za rad, zasnivaju obitelji i žive u naprednoj i razvijenoj sredini.

Čavić je istaknuo da je vlast na čelu s SNSD-om u proteklih 20 godina unazadila sve sfere kako gospodarskog tako i kulturnog i sportskog života grada. Od grada sporta i mladosti, Banja Luka je postala grad iz kojeg odlaze najtalentiraniji i najsposobniji mladi ljudi. Zbog toga će, kako je poručio Čavić, Banja Luka 2. listopada izabrati promjene i konkretna rješenja, a ne obećanja, priopćio je Izborni štab kandidata SZP za gradonačelnika Banja Luke, prenosi Fena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije