lider Saveza za promjene

Čavić: Rat žele oni koji nisu sudjelovali u ratu

Dragan Čavić
05.10.2016.
u 21:58

"Nije stanje u ovoj zemlji do te mjere dramatično i mnoge stvari su predimenzionirane. Deveti siječanj je toliko predimenzioniran, a jedni od glavnih koji su doprinijeli su međunarodni faktori", smatra nekadašnji predsjednik RS-a i jedan od lidera Saveza za promjene, Dragan Čavić.

"Oni koji manipuliraju s ratom; rat žele oni koji nisu sudjelovali u ratu ili oni koji žele osvetu bilo koje vrste. Ja ne vjerujem da danas ne postoji kritična masa ni Bošnjaka ni Srba da rat više nikome ne treba. Svatko tko priziva sukob, tek ću mu vjerovati kada izađe u javnost zajedno sa svojim sinom i to kaže. Nije stanje u ovoj zemlji do te mjere dramatično i mnoge stvari su predimenzionirane. Deveti siječanj je toliko predimenzioniran, a jedni od glavnih koji su doprinijeli su međunarodni faktori. Zar nije veći problem neodržavanje izbora u Mostaru osam godina? Sve se može riješiti za stolom", istakuo je u Pressingu na N1 Dragan Čavić.

Dodao je je referendum podržan samo zato što je tako osjetljiva tema u pitanju, inače ne bi bio. Nekadašnji predsjednik RS-a smatra da je referendum "isceniran", jer tako pokazuju kalkulacije. Također, Čavić smatra da svatko za koga postoje dokazi da je sudjelovao u pronevjerama bilo kakve vrste treba odgovarati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?