Uspješna korporacija

Cengiz postao simbol u infrastrukturnim poslovima u BiH

24.12.2022.
u 08:32

Korporacija Cengiz Holding u kratkom je vremenu postala simbol u infrastrukturnim poslovima Bosne i Hercegovine. Kompanija iz Turske ima 35 tvrtki s prihodima većim od 5 milijardi američkih dolara. Autor je najveće zračne luke na svijetu, one u Istanbulu, kapaciteta 150 milijuna putnika, koja je postala jedan od simbola razvoja moderne Turske.

Gradilišta su joj nedaleko od Žepča i Topčić Polja: Poprikuše - Nemila, Nemila - Vranduk, Vranduk - Ponirak i Ponirak - Vraca. Riječ je o četiri dionice čija je izgradnja u tijeku i koje će biti završene do 2024. godine. Radni strojevi te kvaliteta i dinamika izgradnje ostavljaju bez daha. Zahvaljujući njima rade i mnoge tvrtke iz BiH kojima je Cengiz dodijelio poslove od čak 150 milijuna eura, a što će se nastaviti i u budućnosti. Upravo su ovakve tvrtke pokretač društva, njihova djela su vidljiva, a ako BiH želi ići ukorak sa suvremenim svijetom, razvijati infrastrukturu, onda joj je Cengiz İnşaat potreban i jedan je od najboljih partnera.

- Cengiz je dobra i organizirana tvrtka. Ujutro na gradilištu možete vidjeti kamione, potom kamione miješalice, svi su uredno parkirani, oprani - kazao je ovih dana prof. dr. Mustafa Imamović, redoviti profesor Sveučilišta u Zenici i član nadzornog tima tvrtke IRD Engineering S.r.l. iz Italije, a koja vrši stručni nadzor za okoliš na najvećem gradilištu koridora Vc, poddionici Poprikuše - Nemila.

Uspješna korporacija svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u BiH želi sretan Božić, a svima u ovoj zemlji uspješnu novu, 2023. godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije