226 KALORIJA

Četiri sastojka i pet minuta je sve što vam treba za Snickers mousse

19.04.2020.
u 13:22

Rhian Allen iz Sidneya osnivačica je online fitness programa 'The Healthy Mummy', a ondje stalno objavljuje nove recepte kako bi pokazala da se može jesti zdravo, ali i dalje fino, prenosi The Sun.

Ovih dana otkrila je recept za Snickers mousse za koji vam je potrebno nekoliko sastojaka i svega pet minuta pripreme. Rhian je koristila javororv sirup umjesto bijelog šećera i ricotta sir umjesto vrhnja za šlag za ovaj desert koji možete držati do četiri dana u hladnjaku.

Uzmite ricotta sir, dvije žlice kakao praha, jednu trećinu šalice kikiriki maslaca i dvije žlice javorovog sirupa i sve zajedno pomiješajte u velikoj zdjeli dok ne dobijete glatku i kremastu teksturu. Kada poslužite mousse u posudice, možete dodati komadiće tamne čokolade ili istu otopiti i preliti preko. 

Ljudi koji su isprobali ovaj recept su oduševljeni: "Jučer sam napravila ovo prvi put i definitivno je moj novi omiljeni desert", samo je jedan od komentara.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije