NOVI UDAR NA DŽEPOVE

Cigarete u BiH ponovno poskupljuju od početka ožujka, evo koliko

cigarete
13.02.2018.
u 14:50

Građane Bosne i Hercegovine od početka ožujka očekuje novo poskupljenje cigareta, potvrđeno je za N1 iz Uprave za neizravno oporezivanje.

Kako su kazali, cijene TDR d.o.o Sarajevo i Fabrike duhana Sarajevo dostavile su Upravi za neizravno oporezivanje nove maloprodajne cijene cigareta koje će biti u primjeni od 1. ožujka. 

''Prema dostavljenim novim maloprodajnim cijenam cigarete će poskupjeti uglavnom za 0,10 KM po kutiji cigareta, dok će samo nekoliko vrsta cigareta poskupiti za 0,20 KM po kutiji. Formiranje cijena je slobodno i stvar poslovne politike svake tvrtke, te se cijene mogu mijenjati bilo kad tijekom godine s tim da u maloprodajnu cijenu mora biti uključena trošarina u skladu s važećom Odlukom o utvrđivanju posebne i minimalne trošarine na cigarete i iznos trošarine na duhan za pušenje za 2018. godinu i najava novih cijena mora biti dostavljena u UNO mjesec dana prije stupanja na snagu novih maloprodajnih cijena'', kazali su iz UNO za N1.

Nove cijene cigareta u BiH od 1. ožujka možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?