veliki uspjeh

Čitluk dobio čak sedam mladih doktora medicine

07.08.2020.
u 20:08

Sedam doktora medicine s područja općine Čitluk, koji su u ovoj godini završili studij medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, jučer je u svome uredu ugostio Marin Radišić, načelnik općine Čitluk. Tako je Brotnjo, odnosno općina Čitluk, odnedavno bogatije za sedam mladih liječnika, a to su: Antonija Zovko, Andrea Pehar, Jure Stojić, Josip Volarić, Ivo Ostojić, Ruža Ćorić i Daniel Vučić. Načelnik Radišić tom je prigodom svima čestitao na uspjesima tijekom nimalo lakoga studija, kao i na njegovu uspješnom završetku.

Također, nije propustio istaknuti ni činjenicu kako se i mnogo veće sredine ne mogu pohvaliti sa sedam doktora medicine koji su ovaj zahtjevni fakultet, koji iziskuje i brojna odricanja, završili na Sveučilištu u Mostaru s tako mnogo uspjeha i u kratkom roku.

Bila je to prigoda i za razgovor s mladim liječnicima i o njihovim planovima za budućnost, koje su tom prigodom predstavili prvome čovjeku općine Čitluk. Načelnik Radišić na kraju susreta poželio je svima mnogo uspjeha kazavši, pritom, kako očekuje da će upravo oni svojom stručnošću, znanjem i zalaganjem biti primjer drugima, objavili su iz Općine Čitluk. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije