sastanak

Članovi Kolegija Predstavničkog doma s rukovodstvom Ureda za reviziju BiH

kolegij
04.04.2016.
u 18:13

Članovi kolegija Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine sastali su se danas s rukovodstvom Ureda za reviziju institucija BiH.

Tom prilikom predsjedateljica Predstavničkog doma Borjana Krišto i njeni zamjenici Mladen Bosić i Šefik Džaferović informirali su se o osnovnim problemima Ureda.

Zajednički je ocijenjeno da nezavisnost Ureda predstavlja jedan od temelja za demokratski rad institucija BiH i da treba činiti maksimalne napore kako bi revizori radili profesionalno te u tom radu ostali izvan bilo kakvog političkog utjecaja.

Generalni revizor Dragan Vrankić i njegovi zamjenici Ranko Krsman i Jasmin Pilica izrazili su zadovoljstvo vrlo dobrom komunikacijom s Parlamentarnom skupštinom BiH i njenim radnim tijelima.

Iskazana je dobra volja da ta suradnja ubuduće bude dodatno poboljšana kako bi najviši zakonodavni organ Bosne i Hercegovine u svom domenu što više doprinosio samostalnom i nezavisnom radu Ureda za reviziju institucija BiH, priopćeno je iz PSBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije