Čović poručio:
Povratak na članak

Ako budemo zajedno nitko neće uspjeti osporiti hrvatsku političku volju

"Niti jedan Hrvat ne može biti miran gdje god živio, ako Hrvati u BiH nisu ravnopravni", kazao je na početku svoga pozdravnoga govora Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ RH.

Komentari 6

BB
boze.bili
22:11 12.09.2014.

hdz bih je pobjednik od hrvatski stranaka sigurno

VL
RO
rosa
18:12 12.09.2014.

Klauzura. HDZ-e BiH u predizbornoj komunikaciji koristi riječi koje ne razumije velika većina desetljećima varanih birača. Ovo je samo "akademik" mogao smisliti.

VL
RO
rosa
18:21 12.09.2014.

Karamarko kaže: "Niti jedan Hrvat ne može biti miran ....", a ja nastavljam: " ako su na vlasti garniture koje desetljećima odlikuje licemjerje, nepotizam, bahatost, nestručnost, nezaježljiva grabež, rastrošnost, korupcija i kriminal.

VL
BA
badboy2000
10:58 14.09.2014.

ne mislim da je čović najpošteniji na svijetu ili slično, samo znam da su njegove alternative puno puno gore te mislim da ne smijemo doći u pitanje da glas damo hdz bih jer nisu pristali sudjelovati u platformi, te nass proglasiti građanima drugoga reda. Stjepan Kresic koji je kao član hdz 1990 sazvao konstituirajucu sjednicu platforme se nedavno vratio u hdz 1990 koji mu je širom otvorio vrata te time jasno pokazao koji je put te bruke od stranke, a da ne spominjem lijanovice i budimira. moj glas ide za hdz bih

VL
MT
Mr Tyrolix
00:04 13.09.2014.

Glas za HDZ i za ovog mafijasa Covica je glas za ostanak iste situacije kakva jest... Svakom dam glas, njemu i HDZ-u ne.

VL
RO
rosa
11:28 13.09.2014.

Od komuniste i mladog direktora vojnog poduzeća, obožavatelja ćirilice do "najvećeg" Hrvata i socijalno "osjetljivog" "akademika" koji gradi dvorce kada mnogi od onih koji glasuju za njega nemaju za kruh i mlijeko. Tko takvom tipu može dati povjerenje, a pri tome zna da za opće dobro decenijama nije napravio ništa? Zašto uvijek samo obećava, a nikada biračima ne prezentira koje projekte je realizirao?

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.