25. obljetnica utemeljenja
Povratak na članak

Čović: BiH čeka reorganizacija kako bi se osigurala jednakopravnost

- BiH očekuje reorganizacija unutarnjih odnosa kako bi se osigurala ustavnopravna jednakopravnost sva tri naroda i građana. Vjerujem da smo u ovih 25 godina uspjeli poslati jasne poruke i internacionalizirati sve probleme koji danas stoje pred žiteljima BiH i na to sam posebno ponosan - dodao je Čović u izjavi za novinare

Komentari 4

SO
Special_one
09:45 19.08.2015.

Čović je nesalomljiv i odlučan političar. Unatoč svim pokušajima međunarodnih, neupućenih predstavnika da ovaj narod pretvore u nacionalnu manjinu i da ga 'pobosanče', a na kraju i izbrišu potpuno s tisućljetnih ognjišta, to nije uspjelo, a uz hrabri narod, jedan od najvažnijih u tome lancu je i Dragan Čović. Izdržat ćemo i opstat ćemo, te dočekati tu jednakopravnost koja nam je silom oduzeta!

VL
Avatar varešak
varešak
07:05 19.08.2015.

U tih 25 godina o kojim a on govori uspjeli su se pod krinkom jednakopravnosti enormno obogatiti i rastjerati narod na rad vani,Zašto gospodin ne kaže koliko je uspio u povratku hrvata u Posavinu,ali neće on ništa reći pšrotuiv svogvog istomišljenika Duduka,jadan narod koga zastupa on i ovakvi kao on.

VL
HU
huso1bosnjak
12:58 19.08.2015.

25 godina teroriziranja Bosne Bosnjaka .Rezultat -tzv (H)Rvati svedeni na nacionalnu manjinu svedeni na prostor jugozapadne Bosne i uz to puni mrznje prema rodnoj grudi i sunarodnjacima drugih vjeroispovijesti....Tako je kad se legne na politiku privatne stranke....Majko rvata bjezite etoo njakvih unitarista ...svasta....

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.