posjeti stranačkim odborima

Čović i Filipović u Uskoplju i Bugojnu: Puna podrška razvojnim programima i projektima

27.09.2023.
u 12:22

Dužnosnici viših razina vlasti, od resornih ministarstva iz županije, Federacije te Vijeća ministara, pomoći će pri realizaciji naznačenih projekata ovdje, kazao je Čović

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović danas je u posjeti stranačkim odborima u Županiji Središnja Bosna. Prvi posjet i radni sastanak održan je u Uskoplju sa predsjedništvom Općinskog odbora HDZ-a BiH Uskoplje. Sastanku je nazočila i dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Darijana Filipović, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Dražen Matišić, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Uskoplje uz članove predsjedništva, na održanom sastanku izložio je presjek stanja i aktivnosti. Govoreno je političkoj, gospodarskoj i sigurnosnoj situaciji u općini Gornji Vakuf-Uskoplje, kako bi se stvarala klima bolje kvalitete života.

Na sastanku je razgovarano o stranačkim aktivnostima i drugim aktualnim temama koje se trenutno vežu za Gornji Vakuf-Uskoplje, od razvojnih projekata i velikih potencijala, infrastrukture, obrazovanja i funkcioniranja javnih poduzeća.

Na sastanku su precizirane i dogovorene daljnje aktivnosti, Čović je obećao punu podršku razvojnim programima i projektima općini Gornji Vakuf-Uskoplje. Dužnosnici viših razina vlasti, od resornih ministarstva iz županije, Federacije te Vijeća ministara, pomoći će pri realizaciji naznačenih projekata ovdje, kazao je Čović, te je nazočne upoznao s aktualnom političkom situacijom te izazovima u Bosni i Hercegovini.

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović i dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Darijana Filipović nakon Uskoplja posjetili su Općinski odbor HDZ-a BiH Bugojno, gdje je domaćin bio Igor Vrljić, predsjednik stranačke organizacije. 

Prilikom susreta razgovarano je o lokalnim projektima koji su značajni za općinu Bugojno, trenutnim infrastrukturnim problemima i izazovima ali i njihovim rješenjima.

O aktualnoj političkoj situaciji ove općine, govorili su Igor Vrljić, predsjednik stranačke organizacije, Miroslav Zelić predsjedatelj Općinskog vijeća Bugojno a u raspravu su se uključili svi nazočni članovi odbora.

Tijekom sastanka Čoviću je predstavljen detaljni presjek stanja funkcioniranja i aktivnosti HDZ-a BiH u Bugojnu, s osvrtom na provedeni unutarstanački izborni proces.

Čović je prezentirao aktualno političko stanje u BiH i okruženju, govorio je o izazovima ali i narednim koracima u funkcioniranju izvršne i zakonodavne vlasti. Ohrabrio je stranačko vodstvo u Bugojnu te pružio punu podršku pri realizaciji svih iznesenih projekata. Dužnosnici na svim razinama vlasti će biti u svakom trenutku na raspolaganju za svu moguću pomoć, istaknuo je.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije