telefonski sastanak

Čović i Sattler o nabavi medicinske opreme za BiH i pristupu fondovima EU

28.03.2020.
u 16:15

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović održao je danas telefonski sastanak s veleposlanikom Europske unije u BiH Johannom Sattlerom, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Dužnosnici su razgovarali o alociranim financijskim paketima Europske unije za nabavku najpotrebnije medicinske opreme u BiH, pristupu fondovima EU-a i višestrukim novim inicijativama koje se odnose na Jugoistočnu Europu. 

Razgovarano je o stanju zdravstvenog sustava, gospodarstva i pandemiji koronavirusa u Bosni i Hercegovini te mjerama koje se diljem zemlje uvode kako bi se stalno na kraj širenju zaraze koronavirusom. Tijekom razgovora, izraženo je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i komunikacijom u zajedničkim nastojanjima ovladavanja pandemijom.

Predsjedatelj Doma naroda PS BiH tom prilikom ponovno je potvrdio predanost Bosne i Hercegovine europskim partnerima, naglašavajući da je Europska unija vjerodostojan i angažiran partner koji kontinuirano doprinosi dobrobiti i razvoju BiH, priopćeno je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?