posjet Bihaću

Čović obećao pomoć oko osiguranja sustavnog rješenja financiranja KŠC u Bihaću

27.09.2018.
u 16:28

Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović danas je boravio u Unsko sanskoj županiji, točnije Bihaću gdje ga je dočekao predsjednik Županijskog odbora Franjo Jurić i ostali dužnosnici HDZ-a BiH a posjeta je počela boravkom u Katoličkom školskom centru "Ivan Pavao II".

Ravnatelj i djelatnici Centra su Čovića, kao i zamjenicu predsjednika HDZ-a BiH Borjanu Krišto upoznali su s novim informacijama glede problema u financiranju ove obrazovne ustanove koja je prema riječima domaćina otvorena svima bez obzira na nacionalnost te koju trenutno pohađa 500 učenika po osnovnoškolskom odnosno srednjoškolskom programu, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Čović je kazao kako se još jednom uvjerio, s obzirom da dugi niz godina dolazi i prati rad ove ustanove, kako su uvjeti rada kao i odgoj i obrazovanje učenika na najvišoj razini te i ovoga puta obećao puni angažman glede osiguranja sustavnog rješenja financiranja.

Posjeta Bihaću nastavljena je polaganjem vijenaca za poginule branitelje u groblju Žegar te posjetom župniku fra Boni Tomiću koji je Čovića i Krišto upoznao sa svojim radom i djelovanjem u župi ali i općenito životu katolika ovoga kraja o kojima već više od stoljeća svojim prije svega edukativnim djelovanjem brinu i sestre Klanjateljice Krvi Kristove u čiju se knjižnicu „Sveti Josip“ danas rado učlanio i Čović.

Tijekom dana održan je i sastanak sa dužnosnicima HDZ-a o aktualnoj političkoj situaciji na ovim prostorima ali i aktivnostima za predstojeće Opće izbore. Posjeta Bihaću završena je obilaskom Nacionalnog parka Una dok izaslanstvo posjetu Unsko-sanskoj županiji nastavlja u Drvaru te završava u Bosanskom Grahovu, priopćeno je. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Feral
Feral
19:33 27.09.2018.

Predizborno obečanje,badava je to obećao jer neće biti izabran,osim toga teško onome kome on i njegova stranka pomažu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?