radni sastanak

Čović obećao pomoći pri rješavanju problema Hrvata u Jablanici

09.10.2020.
u 14:03

Kako bi se osnažio položaj Hrvata u Jablanici, plan je postići bolji rezultat na lokalnim izborima 2020. godine te osvojiti dva vijećnička mjesta u koaliciji hrvatskih stranaka, naglasio je Rogić

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović danas je nastavio posjete stranačkim odborima te je posjetio Jablanicu. Uz predsjednika Čovića, posjeti Općinskom odboru HDZ-a BiH u Jablanici nazočio je i Stjepan Bošković, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko Hercegovačko-neretvanske županije.

Ivan Rogić predsjednik Općinskog odbora Jablanica prezentirao je plan aktivnosti koje su zamišljene u sklopu aktivnosti koje će se odvijati u samoj kampanji pred lokalne izbore, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Kako bi se osnažio položaj Hrvata u Jablanici, plan je postići bolji rezultat na lokalnim izborima 2020. godine te osvojiti dva vijećnička mjesta u koaliciji hrvatskih stranaka, naglasio je Rogić, uz uvjerenje u uspjeh.

Također, na sastanku je razgovarano i o drugim temama ali i problemima s kojim se suočavaju Hrvati na području općine Jablanica.

Čović je uz prezentiranje aktualne političke situacije u Bosni i Hercegovini, podržao plan aktivnosti i zalaganje stranačkih dužnosnika u Jablanici te naglasio kako će se kroz buduće razgovore nastojati prepozanti način i kako veće razine vlasti, u kojima djeluju dužnosnici HDZ-a BiH, mogu pomoći pri rješavanju i otklanjaju iskazanih problema.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije