Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-A

Čović: Očekujem sutra imenovanje kandidata za predsjedatelja Vijeća ministara

Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL
1/2
26.08.2019.
u 16:48

Za mene je neprihvatljivo da nemamo izvršnu vlast nakon što su stranke pobjednice napravile zajedničko razmišljanje o budućnosti BiH, dogovorile detalje i podijelile resore, a da to nismo u stanju nakon pet ili deset dana provesti”, rekao je Čović

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović izjavio je kako očekuje da Predsjedništvo BiH sutra imenuje kandidata za predsjedatelja Vijeća ministara.

Čović je dodao da očekuje sutra manevar iz Predsjedništva BiH, da se dobije kandidat za predsjedatelja Vijeća ministara, a da se kroz neku drugu fazu taj proces ponovno kompromitira, javlja Srna. 

“Drugim riječima, za mene je apsolutno neprihvatljivo da nemamo izvršnu vlast nakon što su stranke pobjednice napravile zajedničko razmišljanje o budućnosti BiH, dogovorile detalje i podijelile resore, a da to nismo u stanju nakon pet ili deset dana punom dinamikom provesti”, rekao je Čović novinarima nakon sjednice Predsjedništva HNS-a.

On je naveo da je fokus nepotrebno prebačen na Predsjedništvo BiH i da se o Vijeću ministara i programu predsjedatelja treba izjasniti Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
Sagitarius
09:10 27.08.2019.

Previse citas lazi iz bosnjackog tiska u koje su te ocigledno uvjerili,pa ovdje sijes svoje gluposti.

Avatar Feral
Feral
18:03 26.08.2019.

radnici Aluminija su očekivali puno od tebe i tvoje u kriminalu ogrezle stranke i dobili su gašenje i radničke knjižice.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije