uputio čestitku

Čović Palmeru: Vjerujem da ćete potaknuti razgovor te pridonijeti sporazumu unutar BiH

 Dragan Čović
02.09.2019.
u 17:09

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović uputio je čestitku Matthewu Palmeru povodom imenovanja na funkciju posebnog predstavnika državnog tajnika SAD-a za Zapadni Balkan.

"Poštovani gospodine Palmer, koristim ovu prigodu da Vam kao predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i Hrvatske demokratske zajednice BiH, i u svoje osobno ime, uputim iskrene čestitke prilikom imenovanja na funkciju posebnog predstavnika državnog tajnika SAD-a za Zapadni Balkan. 

Duboko sam uvjeren kako ćete ukazano povjerenje odgovorno iskoristiti i svojim budućim radom doprinijeti daljnjem jačanju stabilnosti i suradnji u regiji.

Dužnosnici HNS-a BiH i HDZ-a BiH predvodnici su integracija Bosne i Hercegovine u Europsku uniju i NATO. Ustrajno inzistiramo na otvaranju procesa pregovaranja, te dobivanja kandidatskog statusa za ulazak u EU. Iznimno je važno da Bosna i Hercegovina svojim novim iskorakom kroz politički dogovor konstitutivnih naroda što prije postigne kompromis kako bi postali dio velike obitelji EU i NATO-a.

Čvrsto vjerujem da će Vaše imenovanje potaknuti razgovor te pridonijeti sporazumu unutar BiH ka europskim i euroatlantskim integracijama. Uz izraze osobitog poštovanja i želju za uspjehom u budućem radu, srdačno Vas pozdravljam", navodi se u čestitci koju potpisuje Dragan Čović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?