Član Predsjedništva BiH

Čović: Plaće se moraju značajno povećati, to je osnova ostanka

12.09.2018.
u 08:00

Gostujući na internetskoj televiziji HDZ-a BiH, aktualni hrvatski član Predsjedništva BiH i kandidat za istu poziciju Dragan Čović govorio je o mnogim stvarima, osobito o gospodarskima koje su najvažnije, a za koje je preduvjet politička stabilnost zemlje. Istaknuo je važnost ravnopravnosti i konstitutivnosti koje, kad se ne poštuju, značajno narušavaju odnose između dvaju naroda na političkoj sceni. - To moramo zaustaviti, vratiti u okvire Ustava, zbog tog smo stalno naglašavali ustavno domoljublje kao kategoriju kako bismo crpili ono što danas imamo u Ustavu dok ne bude preformulirana promjena Ustava da osiguramo konstitutivnim narodima legitimno predstavljanje na svim razinama vlasti - kazao je Čović i podsjetio na pismo koje su on i Božo Ljubić ispred HNS-a poslali svima u BiH.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brodarevac
14:32 12.09.2018.

ove 4 godine si bio jednakopravan i više od toga, a šta je narod dobio tapkanje u mjestu opstrukcije, godine koje su pojele komarci i to je uspijeh legitimnih stranaka, dajte malo mjesta i drugima da narod vidi razliku. Pa ko bude loše opet će da se vratiš.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije