posjet

Čović podržao rad Matice hrvatske Mostar: "Imate moju punu potporu, samo naprijed"

07.10.2020.
u 18:32

Mostarsko proljeće ujesen, sukladno epidemiološkim mjerama, bit će održano tijekom listopada, studenog i prosinca, a počinje u srijedu, 14. listopada, predstavom Teatra Gavran „Sve o muškarcima“.

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio je Maticu hrvatsku Mostar gdje ga je dočekala predsjednica akademkinja Ljerka Ostojić sa suradnicima. Akademkinja Ostojić upoznala je dr. Čovića s programom manifestacije Mostarsko proljeće 2010. – XXII. dani Matice hrvatske Mostar, koji su, kako je poznato, bili odgođeni za ovu jesen zbog pandemije koronavirusa.

Mostarsko proljeće ujesen, sukladno epidemiološkim mjerama, bit će održano tijekom listopada, studenog i prosinca, a počinje u srijedu, 14. listopada, predstavom Teatra Gavran „Sve o muškarcima“.

Glavna tajnica MH Mostar Misijana Brkić-Milinković upoznala je dr. Čovića s monografijom – „20 godina Mostarskoga proljeća“ koja uskoro izlazi iz tiska, a bit će predstavljena u sklopu ovogodišnjeg programa. 

Član Predsjedništva MH dr. sc. Franjo Takač prezentirao je novu službenu web stranicu Matice hrvatske Mostar, preko koje će, internetski, biti prenošeni neki od programa Mostarskog proljeća.

Prof. Jure Musa, član Predsjedništva, zahvalio je dr. Čoviću na potpori MH Mostar, njezinu festivalu i ostalim aktivnostima svih ovih godina, naglasivšikako je, osobito u ovako teškim i specifičnim uvjetima, ta potpora od goleme važnosti.

Dr. Čović izrazio je zadovoljstvo Matičinim projektima – napose monografijom i programom Mostarskog proljeća u posebnim okolnostima, naglasivši kako lijepe vijesti o Matičinim aktivnostima i u ovako teškim vremenima – raduju.

„Imate moju punu potporu i – samo naprijed“, poručio je dr. Čović, inače član mostarske Matice hrvatske od samoga njezina osnutka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?