MOSTAR

Čović posjetio novoobnovljene prostorije HVIDR-e te Udrugu obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja HVO HB

01.10.2020.
u 16:05

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović posjetio je danas novoobnovljene prostorije Središnjice županijskih zajednica HVIDR-e HVO HB te se sastao s članovima Udruge.

Prilikom posjeta razgovarano je o funkcioniranju HVIDR-e, planovima i aktivnostima koje je Udruga prezentirala a odnose se na zaštitu sudionika Domovinskog rata. Razgovarano je i onim problemima koji se odnose na opterećenje u radu Udruge te problemima koji nisu riješeni.
Predstavnici HVIDR-e zahvalili su Čoviću na posjetu, kao i pomoći u radu svim braniteljskim udrugama i braniteljskoj populaciji. 

Čović je i ovim posjetom iskazao punu potporu aktivnostima koje HVIDRA planira u idućem vremenu. 
Predsjednik HDZ-a BiH sastao se i sa vodstvom Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja  u Domovinskom ratu HVO HB. 

Ovom prilikom razgovarano je o kontinuiranoj pomoći ovoj Udruzi kao i obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.  
Čović je i danas naglasio važnost dobre organizacije braniteljskih Udruga, podržao njihovo vodstvo, pozdravio aktivnosti kao i nastojanja da uz sve raspoložive načine pomognu braniteljsku populaciju. 
Na kraju sastanka dodjeljena je zahvalnica predsjedniku HDZ-a BiH za pomoć i posebnu pozornost prema braniteljima i njihovim obiteljima koji su u potrebi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?