posjet brčkom

Čović posjetio Organizaciju HDZ-a BiH Brčko distrikt

11.11.2019.
u 17:32

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas Brčko distrikt BiH, te se susreo s predstavnicim organizacije HDZ-a BiH u Distriktu na čelu s predsjednikom dr. Antom Domićem.

Sastanku su nazočili i članovi Kluba utemeljitelja, Zajednice žena i Mladeži HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Anto Domić, predsjednik Organizacije HDZ-a BiH za Brčko distrikt kazao je kako je ovo jedan od uobičajnih sastanaka s predsjednikom Čovićem na kojima se razgovara o aktualno političkoj situaciji na području Brčko distriktu.

- Ovo je prilika da se međusobno informiramo o našoj poziciji u Distriku, o našim problemima, o poziciji HDZ-a BiH te suradnji sa svim razinama vlasti. Imamo jako dobru suradnju u smislu protoka informacija i svega onoga što nam je važno, imamo dobru suradnju sa središnjicom stranke, ali i sa svim drugim strankama na području Distrika te tako pokušavamo rješavati sve poteškoće na koje nailazimo, naglasio je Anto Domić.

U izjavi za medije Čović je istaknuo kako se na današnjem sastanku razgovaralo o svim važnim stvarima i odlukama za stranku. Sastanak će poslužiti kako bi se razmjenile informacije o funkcioniranju stanke, ali i općenito o stanju na ovom području s osvrtom na buduće Lokalne izbore. 

-Treba vidjeti što je sve potrebno uraditi, da bi razultati, ako je moguće, bili i bolji nego prošli put, naglasio je Čović.

-Razgovaralo se o uobičajnim temama oko svega onoga što stranku očekuje u političkom djelovanju, međusobna razmjena mišljenja i savjetovanja, što se sve treba mjenjati i popraviti kako bi bili još učinkoviti, ustvrdio je Čović.

Prilikom sastanka kazano je kako će HDZ BiH podržati Kolindu Grabar Kitarović, kandidatkinju HDZ-a RH na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj te je upućen poziv za potporu u što većem broju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije