Čović razgovarao s predsjednikom Uprave Lukе Ploče

14.09.2017.
u 19:17

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović susreo se u uredu u Mostaru s predsjednikom Uprave Lukе Ploče d.d. kapetanom Ivanom Pavlovićem i akademikom Davorinom Rudolfom.

Pavlović je upoznao Čovića s poslovnim aktivnostima Luke Ploče, njezinim značajem kao jedne od strateških luka u Republici Hrvatskoj, te razvojnim projektima koji bi trebali i Luci i Gradu Ploče donijeti nova radna mjesta i modernizirati poslovne procese.

Predsjedatelj Čović je naglasio značaj Luke Ploče za Bosnu i Hercegovinu, te izrazio podršku jačanju efikasnosti i kvaliteta lučkih usluga, što će u konačnici pridonijeti povećanju ukupnog trgovinskog prometa i konkurentnosti privrede Bosne i Hercegovine.

Sugovornici su se usuglasili da je neophodno intenzivirati nastavak izgradnje Koridora Vc, čime bi se eliminirale prometne barijere do industrijskog zaleđa Bosne i Hercegovine i otvorile mogućnosti za razvoj  privrede na cijelom geografskom prostoru oslonjenom na Koridor, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?