Svjetsko prvenstv0 u Rusiji

Čović u Rostov Areni ispratio utakmicu Vatrenih

27.06.2018.
u 07:22

Čović je odavno pokazao da je veliki navijač i da aktivno prati te redovito zaigra „najvažniju sporednu stvar na svijetu“.

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović u ugodnoj atmosferi Rostov Arene ispratio je posljednju utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije u grupnoj fazi i daljnji plasman među 16 najboljih ekipa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Aktivno praćenje nogometnog Svjetskog prvenstva u Rusiji nije zaobišlo ni Bosnu i Hercegovinu, unatoč žalu što i nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nije prisutna na velikoj pozornici i turniru najboljih svjetskih ekipa.

Čović je odavno pokazao da je veliki navijač i da aktivno prati te redovito zaigra „najvažniju sporednu stvar na svijetu“.

Na prepunim tribinama Rostov Arene odgledavši utakmicu, Čović je čestitao Davoru Šukeru, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza i Anti Kulušiću dopredsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza na plasmanu u osminu finala.

Nakon i treće uzastopne pobjede u grupnoj fazi, predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović čestitao je igračima, izborniku Zlatku Daliću i stručnom stožeru Hrvatske reprezentacije na još jednoj velikoj predstavi, pobjedi i plasmanu u osminu finala Svjetskog prvenstva.

Uz veliki broj navijača koji su u kockastim dresovima bodrili Vatrene, Čović se pozdravio i sa Stipom Modrić, tatom od Luke Modrića, izrazivši uvjerenje kako će i naredna utakmica osmine finala SP-a protiv Danske završiti kao i ove tri u grupnoj fazi, velikom pobjedom Hrvatske reperezentacije, priopćeno je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?