Posjet OO HDZ-a BiH Žepče i ŽO HDZ-a BiH ZDŽ

Čović: Uz potporu većih razina vlasti, nastaviti ćemo pratiti sve aktualne projekte

04.10.2023.
u 18:43

Čović je podržao sve prezentirane aktivnosti, ističući kako se ovim sastankom želio upoznati sa stanjem i prilikama u Žepču

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović u pratnji dopredsjednice HDZ-a BiH i zastupnice u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Darijane Filipović sastao se danas s Općinskim odborom HDZ-a BiH Žepče.  

Stranačko vodstvo dočekao je Ivica Penić, novoizabrani predsjednik stranke u Žepču, Mato Zovko, načelnik općine i član Predsjedništva HDZ-a BiH, Josip Martić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije te članovi i dužnosnici stranke u Žepču, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na sastanku je predstavljen rad, aktivnosti i ciljevi stranke u Žepču, pri čemu je predsjednik odbora Ivica Penić naglasio kako je HDZ BiH u Žepču stabilan. Kroz 33 temeljna ogranka provodi usuglašenu politiku te je stožerna snaga koja okuplja hrvatski narod žepačkog kraja. Razgovarano je i o svim aktualnim projektima, te je naglašeno kako su infrastrukturni projekti ključ uspješnog gospodarskog razvoja, koje ova općina intezivno razvija, istaknuo je načelnik općine Žepče Mato Zovko.

Čović je podržao sve prezentirane aktivnosti, ističući kako se ovim sastankom želio upoznati sa stanjem i prilikama u Žepču.

"Uz potporu većih razina vlasti, nastaviti ćemo pratiti sve aktualne projekte, poticanje razvoja i svih infrastrukturnih projekata najveći je prioritet svih dužnosnika HDZ-a BiH", istaknuo je Čović.  

Također, danas je održan sastanak i sa članovima Županijskog odbora HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije a stanje na području županije, prezentirao je Josip Martić, predsjednik Županijskog odbora pri čemu su se u raspravu uključili i predsjednici općinskih i gradskih organizacija.  

Tijekom sastanka istaknuti su izazovi u nadolazećoj godini, imajući u vidu činjenicu kako je ispred nas izborna godina. Predsjednici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a BiH u Zeničko-dobojskoj županiji predstavili su program rada stranke s posebnim naglaskom i projekcijama za iduću godinu i lokalne izbore.  

Čović je podržao aktivnosti i rad svih općinskih i gradskih organizacija, istaknuo je kako je cilj HDZ-a BiH i partnera, dobiti uvjerljivo povjerenje na idućim lokalnim izborima, o čemu će se govoriti na Klauzuri HDZ-a BiH krajem tjedna.

"Sve projekte treba rješavati, planirati nove te biti bolji organiziraniji i uspješniji. Uz potporu većih razina vlasti, nastaviti ćemo pratiti sve aktualne projekte na prostoru Zeničko-dobojske županije", zaključio je  Čović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije