Potpredsjednik PDP-a

Crnadak: Ne zanimaju nas Dodikovi rokovi, neka provede referendum

Igor Crnadak
14.10.2017.
u 16:54

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak izjavio je danas da oporbu u RS-u ne zanimaju rokovi koje postavlja predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik.

- Nama Dodik ne može davati nikakve rokove, jer nas ne zanimaju - rekao je Crnadak upitavši i što to Dodiku znači, ako već ima odluku Narodne skuptine RS-a o referendumu u RS-u o Sudu i Tužiteljstvu BiH i treba da je provede.

Na Dodikovu najavu da će umjesto referenduma u RS-u provesti potpisivanje peticije s pitanjem identičnim referendumskom o Sudu i Tužiteljstvu BiH, potpredsjednik PDP-a je naveo da smatra da je to "potpuna besmislica, jer se zna da je najmanje 500.000 građana u RS nezadovoljno stanjem u pravosuđu".

-Dodik je predsjednik RS-a i nije u statističkom zavodu da provodi ankete. Nema potrebe za tim i neka provedu odluku o referendumu koju su izglasali - naglasio je Crnadak.

Kazao je da izjave nakon današnjeg sastaka kod entitetskog predsjednika Milorada Dodika i novi napadi na oporbuu, potvrđuju da je dobro to što predstavnici Saveza za promjene nisu otišli na taj sastanak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije