najava

Crnadak u Splitu na ministarskom sastanku zemalja članica CEI-a

Igor Crnadak
11.06.2018.
u 08:33

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak će, na poziv ministrice vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Marije Pejčinović-Burić, sudjelovati na sastanku ministara vanjskih poslova Centralnoevropske inicijative (CEI), koji će danas biti održan u Splitu, u okviru predsjedavanja Republike Hrvatske tom regionalnom inicijativom. 

Na sastanku će, osim Crnatka, sudjelovati i prvi potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova i trgovine Mađarske Péter Szijjártó, ministar vanjskih poslova Crne Gore Srđan Darmanović, te novoimenovani šef diplomacije i međunarodne suradnje Republike Italije Enzo Moavero Mianesi.

Glavne teme sastanka će biti nastavak suradnje u regiji i perspektive Cerntralnoeuropske inicijative u budućnosti, najavljeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije