NEVJEROJATNA PRIČA

Čudo spasilo dijete u Iloku: Djevojčica i komarnik pali s 11 metara na sjedalo motora, to joj je spasilo život

Branimir Bradarić
09.08.2021.
u 17:02

Sjedalo motocikla parkiranoga ispred zgrade spasilo je 5-godišnu djevojčicu iz Iloka od teških ozljeda, a možda joj je spasilo i život. Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske u subotu, 7.kolovoza, dijete je palo s prozora stana koji se nalazi na trećem katu zgrade u Iloku. 

- Očevidom je utvrđeno kako se dijete naslonilo na zaštitni PVC komarnik prozora koji se odvojio s prozora te potom palo s visine 10,9 metara. Prilikom pada dijete je prvo palo na sjedalo motocikla koji je bio parkiran ispred stambene zgrade, a potom na zemljanu površinu, navode iz policije.

Vozilom hitne medicinske pomoći djevojčica je prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje su ozljede okvalificirane kao lake. O navedenom događaju policija će posebnim izvješćem obavijestiti nadležno državno odvjetništvo. Kako doznajemo od susjeda djevojčica je pala kroz prozor tijekom igre.

Naime, ona je se igrala na krevetu kada se u jednom trenutku naslonila na komarnik otvorenoga prozora. Od pritiska komarnik se otvorio te je djevojčica zajedno s njim pala. Pretpostavlja se kako ju je upravo komarnik spasio od teških tjelesnih ozljeda jer je on na neki način poslužio kao jedro i koliko toliko usporio pad s visine od gotovo 11 metara. Pomogla je i činjenica da je djevojčica pala na sjedalo motora što je također odradilo svoj dio posla u ublažavanju pada. Tek potom je djevojčica pala na zemljanu površinu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije