SRETAN KRAJ

Dala je otkaz na poslu kako bi tražila psa, a pronašla ga je 57 dana kasnije

23.09.2019.
u 20:20

Pas je pobjegao iz hotela u kojem su bili na odmoru, a uz pomoć dobrih ljudi na kraju je i pronađen

Žena iz Washingtona je izgubila svojeg najboljeg prijatelja, psa graničarskog škotskog ovčara imena Katie, a kako bi ga pronašla je dala otkaz na poslu u pošti i posvetila se potrazi. Napravila je sve što je mogla, a na kraju ga je i pronašla.

 

 

Katie ima sedam godina i pobjegla je iz hotelske sobe dok su supružnici Carol i Verne King bili na odmoru u Montani. Pobjegla je dok je par bio na večeri jer se vrlo vjerojatno prepala grmljavine. Sve su pretražili, ali je nisu uspjeli pronaći. Stavili su letke posvuda, kucali su na vrata okolnih kuća i objavili sve na društvenim mrežama, ali pas se nije pojavio. 

Uskoro su dani postali tjedni, a Carol se i dalje nadala da će pronaći psa.  "Nikada ne odustajem. Nikada ne gubim nadu", rekla je Carol, a kako bi pronašla Katie, čak je i dala otkaz na svojem tadašnjem poslu.

Brojni stranci su joj pomagali u potrazi, a postoji i stranica na Facebooku posvećena njezinom psu, sa svim novostima. 

Psa su na kraju pronašli u susjedstvu hotela. Prvo ih je nazvao muškarac i rekao kako misli da je vidio Katie, ali kada je Carol došla na to mjesto, psa više nije bilo. Nakon toga su Carol i suprug odlučili prošetati i vidjeti je li pas možda negdje u blizini i onda su je vidjeli. 

Odveli su je veterinaru, a pokazalo se kako je pas dehidrirao i smršavio, ali sada se oporavlja. Carol je vrlo zahvalna na pomoći svih ljudi, a u posebnoj grupi na Facebooku objavljuje fotografije od Katie.

Njemački stručnjaci tvrde kako je, ukoliko se pas izgubi, najbolje mirno ga dozvati i pričekati na tom mjestu neko vrijemo. Panično dozivanje psa će ga samo još više uplašiti i vrlo vjerojatno neće doći do svojeg vlasnika. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?