Slavni boksač i američki predsjednik

Dan kada Tyson umalo nije prebio Trumpa: "Mogu li te pitati spavaš li možda s mojom ženom?"

03.06.2020.
u 20:33

Britanski "The Times" prenio je dijelove knjige Tima O'Briena ''TrumpNation'', u kojoj je autor naveo neke zanimljive citate aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Nekadašnji poznati (i nekoliko puta propali) biznismen i javna ličnost vodio je buran poslovni i privatni život, a veže ga i dugogodišnje poznanstvo s legendarnim boksačem Mikeom Tysonom.

Prije 30-ak godina njih dvojica su imali ozbiljne nesuglasice koje je potaknula Tysonova ljubomora. Trump je bio Tysonov savjetnik i poslovni partner koji je čak financirao neke njegove borbe. Detalj iz knjige opisuje jedan Tysonov ispad u Trumpovon uredu u New Yorku. 

"Mogu li te pitati je**š li možda moju ženu?'', citira autor navodne Tysonove riječi. 

- Smrznuo sam se. Mrtav sam. Imao bih nula šanse. On je svjetski teškaški prvak sa solidnim naoružanjem, prenosi autor u nastavku Trumpove riječi.

Tysonova supruga u to vrijeme bila je Robin Givens, poznata glumica koja je tih godina slovila kao jedna od najpoželjnija žena u SAD-u.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?