Tužiteljstvo TŽ

Danas će zatražiti pritvor za Lijanovića i druge

lijan
29.09.2015.
u 12:23

Tužiteljstco Tuzlanske županije danas će najvjerojatnije uputiti zahtjev za određenje pritvora Lijanoviću, Čamdžiću, Šerifoviću i Ajanoviću.

Podsjećamo, pripadnici Federalne uprave policije u kontinuiranoj koordinaciji i suradnji uhitili su pet osoba među kojima su Jerko Ivanković Lijanović, bivši federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i potpredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Suad Čamdžić, savjetnik ministra u prethodnom sazivu Vlade FBiH, Mersed Šerifović, potpredsjednik NSRZB, Edin Ajanović, bivši ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi TK i trenutno ministar za trgovinu, turizam i promet u istoj Vladi. "Danas će biti donesena naredba o provedbi istrage, bit će ispitani, a najvjerojatnije će biti predložene mjere pritvora za četvericu privedenih - Lijanovića, Čamdžića, Šerifovića i Ajanovića", rekao je za Klix.ba Admir Arnautović, glasnogovornik Tužiteljstva Tuzlanske županije. Peta privedena osoba će biti ispitana i puštena na slobodu jer, kako kaže Arnautović, ne postoje zakonski razlozi za njegovo zadržavanje jer je sudjelovao u neuspjelom pokušaju uvjetovanja poljoprivrednika. Sud Tuzlanske županije će o mjeri pritvora za privedene odlučiti u roku od 24 sata nakon što Tužiteljstvo podnese zahtjev koji će biti upućen danas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?